miercuri, 2 aprilie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Legi ciudate IV

  Întreaga săptămână voi posta o serie de legi ciudate,poate unele de neințeles în absurditatea lor,dar care sunt încă în vigoare și astfel dacă nu dorim să devenim contraveniento-infractori, atunci ar fi bine să luăm aminte la ce putem face sau nu în diverse colțuri ale lumii:


   - În Bahrein este ilegal ca un bărbat ginecolog să examineze direct organele genitale ale unei femei și tocmai de aceea ei pun diagnosticul ajutați doar de o oglindă.

   - În Oklahoma este interzis oricui să se strâmbe voit la un câine,pe motiv de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.

   - În Milano există o lege locală care îi obligă pe locuitorii săi să zâmbească tot timpul,mai puțin când merg la spital sau la mormântare.

   - În statul american Washington,dacă un cetățean se laudă în public că are părinți bogați și influenți,persoana în cauză ajunge la închisoare.

   - Există o lege în orașul Oxford din Ohio,care interzice oricărei femei să se dezbrace în fața unei fotografii în care este reprezentat un bărbat.

   - În Kentucky nimeni nu are voie să transporți cornete cu înghețată în buzunar.

   - Până în prezent 24 de state americane dau câștig de cauză oricărei femei care divorțează pe motiv că soțul său este impotent.

   - Oricine transportă o bombă nucleară în orașul Chico din California,sunt pasibili de o amendă de 500 $,pentru transport de material radioactiv pe teritoriul orașului.

   - În Danemarca există o lege care îi obligă pe toți posesorii de automobile să se uite sub propriile mașini după posibili copii ascunși acolo,de fiecare dată înainte de a urca la volan.

   - Este interzisă spălarea mașinii în zilele de duminică,în Elveția.

                                                         Hai pa și clar give me a five
                                                                                           Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu