marți, 17 martie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Altfel de rețete de cafea

VIŞINĂ SCĂLDATĂ
 VIȘINA SCĂLDATĂ - 60 de ml de cafea fierbinte,50 g. de dulceață de vișine se amestecă cu 200 ml. de lapte spumat care se încălzește pentru a putea mai apoi să îl separi de dulceață.Peste această compoziție se presară fulgi de migdale și scorțișoară măcinată.

LEMON VANILLA
  LEMON VANILLA - la o cană de cafea se adaugă 2 felii de lămâie coapte,măcinate și amestecate cu o linguriță de fulgi de migdale,peste care  se adaugă frișcă și coajă de lămâie pentru decor.

Cafe amaretto
   CAFFE AMARETTO - la două căni de cafea se adaugă 4 lingurițe de zahăr,50 ml. de lichior Amaretto.2 linguri de înghețată de vanilie,2 plicuri de zahăr vanilat și la sfârșit se pune frișcă și se ornează cu bucățele de ciocolată și fulgi de migdale.

Cafea irlandeză
   CAFEA IRLANDEZĂ - într-o cană se pune 50 ml. de whisky peste care se adaugă 50 ml de cafea fierbinte.Se ornează cu rișcă peste care se toarnă 2 lingurițe de lichior de ouă și se presară ciocolată rasă.


   LIQUEUR COFFEE - un espresso dublu,40 ml lichior de cafea,50 ml frișcă lichidă,50 ml lapte,40 ml zahăr lichid,4 cuburi de gheață.Se amestecă ingredientele în shaker.Într-un pahar se pune gheață sfărâmată până la 3/4 din înălțimea paharului peste care se adaugă amestecul din blender.

                                                                     BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                         Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu