marți, 24 martie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Remedii naturiste pentru durerile de cap

Imagini pentru remedii naturiste
  ÎNTUNERICUL - poate ajuta extrem de mult la ameliorarea durerii de cap care poate fi cauzată de lumina intermitentă sau orbitoare,de aceea este indicat să tragi perdelele de umbră și eventual chiar să folosești pentru câteva minute o mască pentru ochi. 

  GHEAȚA - aplicată pe zona dureroasă are efectul ameliorării acesteia.

  SOMNUL - deși este practic imposibil să adormi atunci când te încearcă o puternică durere de cap,sfatul specialiștilor este să te întinzi în pat într-o cameră întunecată cu stimulări senzoriale minime și astfel vei crea un mediu propice pentru somn,iar când te vei trezi cu siguranță vei putea funcționa ca un om sănătos din nou.

  MASAJUL - este primul lucru pe care îl face instinctual cineva care acuză o durere de cap și anume să preseze și să miște degetele circular pe locul dureros,pentru că deși acesta nu este făcut de un specialist,totuși diminuează substanțial disconfortul.

  ALIMENTAȚIA - nutriționiștii subliniază faptul că alimentele semipreparate ,prea sărate,dar și cele care conțin îndulcitori artificiali ori conservanți sau cele procesate pot fi inițiatorii unei migrene.

  MOMENTELE DE RELAXARE - acumularea de stres poate fi un factor pentru multe probleme de sănătate,dar este și una din cauzele majore de declanșare a unei migrene,de aceea folosiți-vă din plin de tot ce vă relaxează fie că este o ieșire cu prietenii,mersul la sală,muzica sau poate o carte bună.

  STILUL DE VIAȚĂ - pentru a rezuma cele menționate până acum un stil de viață sănătos combinat un program de muncă și somn,fiecare aflate în limitele normale,reduce substanțial frecvența migrenelor.

                                                      Hai pa șiclar give me a five
                                                                                       Alina


Un comentariu:

  1. haine gravide
    Nastasia-Veselia a luat fiin?a din implicarea unei familii tinere în cautarea celor mai potrivite hainu?e ?i accesorii pentru copii. Colaboram cu producatori de hainu?e, de jucarii, mobilier ?i accesorii pentru bebelu?i ?i continuam sa extindem lista astfel încât sa aratam ca ?i în Romania se produc lucruri de calitate.

    RăspundețiȘtergere