luni, 30 martie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Celebrități împușcate

Imagini pentru akon
 AKON - un cunoscut cântăreț R&B a fost împușcat în anul 2005 în New Jersey de către un hoț care a încercat să-l jefuiască pe Capone un cunoscut rapper.Managerul cântărețului a intervenit și a fost împușcat mortal,în timp ce Akon a primit un glonț în umăr,glonț care nu i-a pus viața în pericol.

Imagini pentru 50 cent
 50 CENT - în anul 2000,în timp ce stătea în mașina unui prieten,acesta a fost împușcat de nouă ori și deși purta vestă antiglonț,a fost rănit în mână,braț,șold,piept,umăr,obraz și în ambele picioare,iar cel mai important lucru care trebuie menționat este că acesta nu este singurul atentat cu armă al cărui protagonist a fost.

Imagini pentru peter fonda
 PETER FONDA - fiul lui Henry Fonda și fratele lui Jane Fonda,era cunoscut pentru petrecerile sale scăpate de sub control.La una dintre aceste petreceri,a menționat despre un moment din copilăria sa,de când avea 11 ani,când a reușit să se împuște accidental,devenind astfel subiectul unui cântec al trupei Beatles:,,She said”.

Imagini pentru bob marley have been shot
BOB MARLEY - cunoscutul cântăreț jamaican de muzică reggae a fost împușcat în casa sa din Hope Road de către un pistolar neidentificat, - care avea motive politice,se pare - ,alături de soția sa Rita și de managerul său Don Taylor,dar din fericire toți trei au scăpat cu viață.

Imagini pentru kelly preston
 KELLY PRESTON - înainte de a se căsători cu John Travolta,a avut parte de câteva relații tumultuoase,însă de menționat este episodul în care fostul său logodnic,Charlie Sheen a împușcat-o accidental în braț în momentul în carea a scăpat arma.

Imagini pentru vanilla ice
 VANILLA ICE - rapperul american a dus o viață plină de excese,care a culminat cu o tentativă nereușită de sinucidere,o luptă de stradă în care a fost împușcat și înjunghiat de cinci ori.

Imagini pentru isaiah washington
 ISAIAH WASHINGTON - actorul a crescut într-o lume violentă în care tatăl i-a fost împușcat mortal,pe când avea 13 ani,iar asta nu i-a potolit atitudinea beligerantă,pentru că exact gura sa mare l-a dus în fața armei unui individ care avea toleranță zero pentru orice semn de nesupunere sau atitudine superioară.

                                              Hai pa și clar give me a five
                                                                                Alina








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu