marți, 28 octombrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri pentru a arăta mai tânără

Sfaturi simple pentru a Uită-te Zece ani mai tanara instantaneu

  - Odată cu vârsta pielea își pierde strãlucirea, de aceea folosiși fond de ten și pudra, fără a  exagera, însa.

  - Folosește tuș sau creion dermatograf, dar secretul este să evitați pe cât puteți liniile dure, care estompează din naturalețea feței.

  - Pe măsura ce înaintăm în vârstă, genele devin din ce în ce mai subțiri și mai scurte, de aceea alegeți-vă rimelul potrivit care va adăuga volum și lungime genelor și le va face să iasă în evidență.

  - Dacă aveți cearcăne întunecate, vă puteți ajuta eficient de un anticearcăn luminos, aplicat sub ochi, la colțurile interioare și exterioare, pentru a crea impresia de ridicare a ochiului.

  - Alege rujul potrivit în funcție de tonul pielii tale, deci nu bă alegeți un ruj care nu vă stă bine, doar pentru a vă asortată sau din oricare alt motiv greșit.

  - Va puteți face culoarea ochilor să iasă în evidenta, dacă folosiți culori complementare, adică cele care au ochii verzi , pot folosi un creion albastru,la cele cu ochii căprui merge bine un creion bleumarin sau verde, iar pentru ochii albaștrii folosiți cu încredere un creion în nuanță ciocolatie.

  - Folosiți în fiecare zi cremă de față, pentru că aceasta clar lupta împotriva îmbătrânirii pielii și reduce riscul de cancer de piele.

                                                                      BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                               Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu