luni, 20 aprilie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Fobii ciudate

Imagini pentru fobii ciudate

  AGYROPHOBIA - sau frica de a trece strada îi face pe cei afectați de ea să nu poată trece strada sau săn poată traversa nici măcar o intersecție cu mașina.GYROS,vine din greacă și înseamnă a întoarce sau a vira,tocmai de aceea prima regulă a celor care suferă de această boală este să nu trăiască într-un oraș mare și aglomerat.

  MAGEIROCOPHOBIA - sau frica de găti îi face pe cei care păstrează distanța față de bucătărie nu doar să se teamă să facă de mâncare,dar este terifiant pentru ei să o și mănânce.

  PEDIOPHOBIA - sau  frica de păpuși,trezește în bolnavi nu doar teama de păpuși înfricoșătoare,ci de toate păpușile,fie ele mari sau mici,urâte sau frumoase.Freud spunea că această fobie se manifestă,mai ales la cei care își închipuie că toate păpușile ar putea prinde viață.

  DEIPNOPHOBIA - sau  frica de conversație în timpul cinei este la fel de adevărată ca oricare dintre celelalte fobii,iar pentru cei care au ieșit la masă cu un interlocutor taciturn,puteți bănui că ați avut parte de un partener care e posibil să fie afectat de această fobie.

  EISOPTROPHOBIA - sau frica de oglinzi,dar trebuie știut faptul că cei care se tem de oglinzi se tem de fapt de ,,spiritul” care poate locui în ele sau de faptul că s-ar putea sparge,iar acest lucru le-ar aduce o grămadă de ghinion.

                                                                       BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                             Alina

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu