duminică, 10 mai 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD -Celebrități care au comis infracțiuni

Imagini pentru matthew broderick
 MATTHEW BRODERICK - în anul 1987,actorul din Inspectorul Gadget sau Producătorii,în timp ce se întorcea din vacanța petrecută alături de iubita sa,a fost protagonistul unui groaznic accident de circulație în urma căruia șoferul și pasagerul din cealaltă mașină,și-au pierdut viața.

Imagini pentru bruce jenner
 BRUCE JENNER - cunoscutul tată vitreg al surorilor Kardashian  și care în februarie 2015 a fost implicat într-un accident de mașină care a dus la moartea celuilalt șofer și la rănirea altor 7 persoane.

Imagini pentru snoop dogg
 SNOOP DOGG - în anul 1993,raperul și garda sa de corp,au fost acuzați de crimă,după ce bodyguardul său l-a împușcat pe Philip Woldemariam,însă amândoi au fost exonerați de vină pe motiv că au fost în legitimă apărare.

Imagini pentru jayson williams
 JAYSON WILLIAMS - în anul 2002,celebrul jucător de baschet,și-a împușcat accidental șoferul,în timp ce se juca cu un pistol,iar pentru fapta sa a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Imagini pentru lane garrison
LANE GARRISON - unul din protagoniștii serialului Prison Break a fost condamnat pentru crimă,după ce a condus în stare de ebrietate,a produs un accident în urma căruia,pasagerul său și-a pierdut viața.

Imagini pentru salman khan
 SALMAN KHAN - faimosul actor bollywodian a fost acuzat de omor din culpă,după ce a intrat cu mașina într-o brutărie,a luat viața unui civil și a rănit și a rănit alți trei,iar procesul este încă în curs.

Imagini pentru michael massee
 MICHAEL MASSEE - este cel care pe platourile de filmare al filmului Corbul,l-a ucis accidental pe Brandom Lee,împușcându-l,în timp ce se pregăteau să filmeze o scenă violentă din film.

                                                                     BONUS
               
                                                       Hai pa și clar give me a five
                                                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu