duminică, 6 octombrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI - Din grijă pentru buzunare


    Acestea sunt cele mai bune sfaturi pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion:

   - Rezervați-vă biletul cu 21 de zile înaintea plecării,aceasta fiind marja sigură pentru cele mai avantajoase oferte,deoarece dacă vă faceți rezervări prea devreme,puteți pierde cele mai avantajoase opțiuni,iar dacă așteptați prea mult,ați putea fi șocați de prețurile explodate.

   - Marți este cea mai bună zi a săptămânii pentru a cumpăra un bilet de avion,deoarece atunci toate companiile aeriene își actualizează sistemele de rezervare ( la ora 19 GMT),pentru a se pregăti de zilele de week-end care sunt foarte aglomerate.

   - Cele mai bune oferte pentru zborurile internaționale se găsesc cu 11 sau 12 săptămâni în avans,iar dacă încercați să plecați dintr-un aeroport mai mic ieșiți cu atât mai câștigat cu cât acestea pot avea oferte de bilete low cost mult mai avantajoase.

   - Un pont foarte important este să vă ștergeți întodeauna cookie-urile browserului unui site al companiilor aeriene pe care le-ați vizitat în ultimele 30 de zile,deoarece unele companii aeriene pot crește prețurile pentru vizitatorii frecvenți ai site-urilor lor.

   -  Compară prețurile,folosind mai multe motoare de căutare față de site-urile companiilor aeriene,astfel veți putea găsi cele mai prietenoase prețuri și oferte.

                                                                  BONUS
Kansas-Dust in the wind

Hai pa și clar give me a five
                  Alina

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu