luni, 11 noiembrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Ghid de agățat



   - Încercați să frecventați locuri unde puteți întâlni persoane care au aceleași interese ca și voi.Reflectați dacă unul dintre aceste locuri este barul,deoarece acolo aveți șanse mult mai mari să întâlniți pe cineva mult mai petrecăreț decât vă doriți.

   - Gândiți-vă că persoana voastră este cea mai importantă.Acționați natural fără a încerca să copiați un comportament pe care doar îl credeți că ar fi dezirabil și care,poate,nu vă reprezintă deloc și doar vă face să păreți disperați sau și mai rău nefirești.

   - Odată ce obiectul interesului vostru a fost detectat,încercați să prelungiți contactul vizual pentru a trimite un semnal explicit despre intențiile voastre.însă feriți-vă să fiți prea disponibili și acționați cu moderație,altfel celălalt o să vă perceapă dornic de un singur,,lucru” și de cele mai multe ori nu e cazul.

   - Îmbrăcați-vă adecvat și în tendințe,fără a exagera și a expune mai mult decât este cazul,pentru că trebuie să știți că dezirabil nu înseamnă haine puține,strâmte sau corp cât mai dezgolit.

   - Fiți încrezători și nu vă feriți să vă angajați într-o conversație cu persoana din fața voastră,abordând subiecte ușoare,de interes general,amuzante și cu o ușoară tentă de flirt.

                                                                        BONUS
Harry Belafonte - Try to remember

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu