duminică, 17 noiembrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Stop îmbătrânirii



   Procesul de îmbătrânire este unul natural care nu poate fi oprit și trebuie să conștientizăm faptul că pe măsură ce timpul trece,pielea își pierde din elasticitate și devine mult mai predispusă la daune și tocmai de aceea trebuie să găsim metode naturale disponibile care să încetinească efectele trecerii timpului vizibile pe fața noastră,iar factorii nevăzuți și vinovați de apariția lor sunt:

   - Rutina zilnică diminuează resursa vitală de apă din corp și tocmai de aceea este necesar să bem minim 8 pahare de apă într-o zi și astfel vom menține organele interne hidratate,vom ajuta sistemul digestiv să funcționeze bine și nu în ultimul rând va face pielea să se mențină mai flexibilă și mai suplă.

   - Dacă  învățăm să gestionăm momentele de stres din viața noastră vom încetini procesul de îmbătrânire,pentru că atunci când ești stresat îți pierzi echilibrul interior,iar acest lucru se reflectă în aspectul exterior.

   - Învățați din timp să uzați de măști faciale din fructe care exfoliază pielea,reduce excesul de melanină și ajută la regenerarea colagenului.

   - Exercițiile fizice contribuie la menținerea musculaturii tonifiate și flexibile și nu doar vă fac să arătați bine,ci și să vă simțiți bine.

   - Un regim alimentar sănătos și echilibrat asigură organismului antioxidanți vitali care luptă împotriva radicalilor liberi și astfel veți arăta și vă veți simți plini de energie.

                                                                        BONUS
The smashing pumpinks - Today

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu