luni, 6 iulie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai scumpe obiecte inutile

Imagini pentru le chocolat box
 - CEA MAI SCUMPĂ CUTIE DE BOMBOANE DE CIOCOLATĂ - caseta de dulciuri de la Le Chocholat a fost creată de cei mai buni cofetari din lume,iar bijutierii de la Simons Jewelers au adăugat briliante galbene și albastre,smaralde și safire care au ridicat prețul unei cutii până la un milion și jumătate de dolari.

Imagini pentru diamond crypto smartphone
 - CEL MAI SCUMP TELEFON MOBIL - smartphon-ul Diamond Crypto are o carcasă din platină și aur roz,este decorat cu peste optzeci de briliante,iar prețul său trece de 1,3 milioane de dolari.

Imagini pentru nino's bellissima pizza
 - CEA MAI SCUMPĂ PIZZA - aceasta s-a vândut în New York la Nino Bellissima Pizza cu câte 125 de dolari pe felie,iar umplutura sa consta din pește,arpagic,caviar,homar,somon și wasabi..

Imagini pentru ginza tanaka purse
 - CEA MAI SCUMPĂ GEANTĂ - în anul 2007 compania de design Ginza Tanaka a scos pe piața geanta din platină decorată cu 2182 briliante și care s-a vândut cu ceva mai mult de 1,6 milioane de dolari,deși până astăzi prețul său a crescut considerabil.

Imagini pentru tequila ley
 - CEA MAI SCUMPĂ STICLĂ DE TEQUILA - în anul 2006 cei de la Tequila Ley au creat această sticlă din platină și aur alb pentru un colecționar privat din New Mexico,iar prețul ei de vânzare a fost de 225 de mii de dolari.

                                                                      BONUS
Sursa:YouTube-Lifehouse-Cant t keep my eyes off you


                                              Hai pa și clar give me a five
                                                                                  Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu