marți, 7 iulie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai scumpe obiecte inutile II

Imagini pentru cricket ball 2007
 - CEA MAI SCUMPĂ MINGE DE CRICKET - această minge decorată cu peste 5000 de diamante a fost creată cu ocazia Campionatului Mondial de Cricket din anul 2007,pentru a fi oferită celui mai bun jucător,iar prețul său de achiziționare se apropie de 70 000 de dolari.

Imagini pentru lcd tv yalos diamond
 - CEL MAI SCUMP TELEVIZOR - acest televizor LCD TV de la Yalos Diamond ese din aur alb și  acoperit cu diamante de 20 de carate,iar prețul său se ridică la 130 000 de dolari.

Imagini pentru pg tips pyramid tea bags boodles
 - CEL MAI SCUMP SĂCULEȚ DE CEAI - Compania Britanică de Ceai PG Tips a comandat Companiei de Bijuterii Boodles un săculeț de ceai decorat cu 280 de diamante ,iar prețul său se ridică la 14 000 de lire sterline.

Imagini pentru gundam ginza tanaka
 - CEA MAI SCUMPĂ JUCĂRIE - bijutierii de la Ginza Tanaka au creat pentru Compania de jucării Bandai Co.o replică din platinăa lui Gundam cel mai popular robot de din cel mi iubit serial de desene animate.

Imagini pentru expensive parking space
 - CEL MAI SCUMP SPAȚIU DE PARCARE - în Manhattan,New York sunt cele mai costisitoare loturi,iar oricine dispune de un sfert de milion de dolari poate investi în achiziționarea unui spațiu de parcare,pentru că acești 5 m lungim pe 2,5 lățime poate aduce un venit lunar îndestulător.

                                                          Hai pa și clar give me a five
                                                                                               Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu