duminică, 13 decembrie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Beneficiile ceaiului negru

Imagini pentru ceai negru

  - Ceaiul negru are o multitudine de antioxidanți care ajută în principal la îmbunătățirea stării generale de sănătate și în special la protejarea împotriva anumitor tipuri de cancer.

  - Deși acesta nu dă un impuls la fel de mare de energie cum îl dă cafeaua,totuși este mult mai sănătos și trebuie știut faptul că dintre toate tipurile de ceai,ceaiul negru are cea mai mare concentrație de cofeină care poate alimenta setea de energie.

  - Ceaiul negru conține polifenoli care abundă de micronutrienții necesari împotriva bolilor degenerative,deoarece ajută organismul la nivel celular.

  - Aduce beneficii reale și inimii,deoarece îi întărește mușchii și ajută la eliberarea de depuneri din jurul valvelor ș vaselor din jurul ei.

  - Băut regulat,ceaiul negru ajută la echilibrarea colesterolului în sânge.

  - Ceaiul negru conține  o serie de fitochimicale care sunt responsabile de întărirea oaselor și prevenirea degenerării lor .

  - Un lucru mai puțin cunoscut despre ceaiul negru este faptul că acesta conține fluor,are ajută la protejarea dinților și implicit la protejarea smalțului.

                                                                       BONUS
Sursa:YouTube- Mark Ronson,Bruno Mars-Uptown Funk

Hai pa și clar give me a five
                              Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu