duminică, 20 decembrie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Legenda lui Moș Crăciun



   Legenda spune că Maica Domnului cuprinsă fiind de durerile nașterii,l-a rugat pe Moș Ajun să o găzduiască.Fiindcă era foarte sărac,acesta a trimis-o la fratele său mai mic și mai bogat,Moș Crăciun.
   Ajunsă la casa lui Crăciun,Maica Domnului o găsește acasă doar pe soția acestuia,Crăciuneasa și îi cere acesteia ajutorul.Crăciuneasa era o femeie bună și miloasă,însă știind că soțul ei era un om rău și fără credință,îi găzduiește în grajdul vitelor.Apoi fără să îi spună nimic lui Moș Crăciun,ea o ajută pe Maica Domnului să îl nască pe Pruncul Iisus.
   Aflând de cele întâmplate,Moș Crăciun își pedepsește soția,tăindu-i mâinile,însă Maica Domnului o vindecă lipindu-i mâinile la loc,lucru care îl face pe Moș Crăciun să se căiască și să îi ceară iertare lui Dumnezeu,devenind astfel primul creștin și chiar a doua zi el și-a împărțit întreaga avere copiilor săraci.
   De atunci în fiecare an pe 24 decembrie,în Ajunul Nașterii Domnului,Moș Crăciun vine cu sabia trasă de reni,intră pe horn și pune sub brad cadouri pentru copiii cuminți.

                                                                      BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                             Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu