luni, 10 octombrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD- Multe metode ciudate să faci bani

   Americanul Steve Gilman este autorul bestsellerului " 101 metode ciudate de a face bani " în care prezintă pe baza mai multor interviuri cu diverşi antreprenori,mai multe metode inedite de a face bani,iar în urma constatărilor a reieşit următorul top cu cele mai trăsnite joburi :
   -Recuperator - acest job nu presupune să convingi rău platnicii să îşi achite datoriile,ci respectivul prestator are misiunea să recupereze maşinile furate de la hoţi.Pe cât de periculos este acest job,pe atât de bine este remunerat,de la 15 000 de dolari sau chiar mai mult.
   -Vânător de recompense - sunt cei care îi prind pe infractori pentru a primi anual un venit începând de la 50-80 de mii de dolari.Legat de acest job este aproape obligatoriu ca doritorii să beneficieze de o pregătire specială.
   -Taximetrist pe bicicletă - Veniturile generate de un taximetrist care deţine doar o bicicletă sunt în jur de 60 000 de dolari pe an,în schimb ce costurile iniţiale nu depăşesc 4000 de dolari,iar ca bonus la slujbă îţi menţii condiţia fizică.
   -Crescător de greieri - Proprietarii fermelor de greieri pot câştiga anual între un milion de dolari şi 20 de milioane,datorită faptului că cererea este mare (momeală pentru peşti sau hrană pentru animale).
   -Menajeră la locul crimei - În funcţie de nivelul de criminalitate din zonă,o persoană care prestează astfel de servicii şi are stomacul tare,poate câştiga între  35 - 70 de mii de dolari anual.
   - Scriitor de recenzii online - Dintr-un blog sau dintr-un site în care sunt scrise recenzii despre anumite produse sau servicii se pot câştiga în jur de 80 000 de dolari,iar costurile iniţiale sunt mici şi constau doar în realizarea blogului şi mentenanţa lui.
   -Consultant - Experţii în anumite domenii,de exemplu web sau creşterea animalelor,pot da sfaturi,iar veniturile pot varia între 40 de dolari pe consultaţie,până la mii de dolari dacă oferiţi consultanţă de marketing pentru mari companii.
   -Actor de voce - Posesorii unor voci speciale cu talent de modulaţie,pot lucra la radio,tv sau la companii care produc reclame,iar veniturile anuale variază între 25 000 de dolar şi 75 000 de dolari.
   -Supraveghetor - Aceştia sunt oamenii plătii să îi supravegheze pe alţii,de exemplu în cazinouri,unde este nevoie să se asigure o anumită protecţie faţă de trişori,iar veniturile depăşesc 30 000 de dolari.

   Dacă consideraţi că ce v-am împărtăşit este amuzant şi util give me a five.
                                                                                                                Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu