luni, 9 septembrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Divorțul - Requiem pentru un vis neîmplinit



   Fiecare divorț are circumstanțe aparte care pot influența în mod direct rezultatul,inclusiv cine câștigă mai mult sau cine primește custodia copiilor,iar dacă separarea se face în termeni obișnuiți,atunci legea prevede ca toate bunurile obținute în timpul mariajului să fie împărțite echitabil.Dar pentru situațiile extraordinare în care cei doi nu găsesc o soluție amiabilă la problemele lor,atunci iată câteva ponturi care vă ajută să vă prezentați bine pregătit la negocieri.

   - Prezentați-vă documentele în ordine:fișe fiscale dinainte și de după căsătorie,evidențele contabile,titlurile de proprietate,planurile de pensie pentru tine și pentru viitorul fost partener de viață,polițele de asigurare,ipotecile și contractele de leasing,acorduri prenupțiale,certificatul de căsătorie,certificatul de naștere,înregistrarea cadourilor primite în timpul conviețuirii.

   - Treceți-vă conturile de economii și cardurile proprii pe numele care vă revine după căsătorie,același pentru el sau cel de dinainte de căsătorie pentru ea,iar dacă există conturi comune sau datorii comune,această problemă trebuie rezolvată în funcție de fiecare situație,la masa negocierilor și sub nicio formă nu trebuie lăsată fără o soluționare agreată de cele două părți.

   - Stabilirea unui cont comun pentru cheltuielile familiale intermediare,pentru că este important să vă mențineți stilul de viață pe parcursul procesului,pentru că orice reducere a standardului de viață obișnuit,poate fi un minus pentru sprijinul financiar pe care îl puteți primi în viitor. De aceea aveți nevoie de un sistem intermediar de plată a facturilor în perioada de separare și de divorț.

   - Dacă aveți proprietăți de împărțit,atunci aveți nevoie de consultanță profesionistă,altfel v-ați putea pune în pericol iremediabil drepturile voastre de proprietate.

                                                                     BONUS
                                                                            Pink - Just give me a reason
                                  Hai pa și clar give me a five
                                                                     Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu