joi, 5 septembrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Drogurile și efectele lor II

 
   - ECSTASY - este un drog psihedelic și semisintetic,considerat a fi un drog de agrement folosit ca supliment pentru diverse practici,ca meditația sau sexul.Principalele efecte secundare sunt:dezinhibarea,euforia și nu în ultimul rând o deschidere și o apreciere potențată a muzicii și a mișcării pe muzică.

 
   - OPIUM - este un narcotic extras din mac.Acesta conține până la 16% morfină,însă spre deosebire de morfină,acesta odată fumat nu provoacă arsuri în gât sau în plămâni.Senzația pe care o trăiește consumatorul este una intensă,dă amețeală și o vedere încețoșată.

 
   - MARIJUANA - provine din planta denumită canabis și are efecte psihoactive și fiziologice care dau o stare asemănătoare ebrietății ceea ce duce automat la potențarea senzațiilor,însă acest lucru depinde de doza,componenta chimică și metoda de consum.

 
   - CIUPERCILE PSILOCYBIN - sunt ciuperci care conțin substanțe halucinogene ca psilocibina și psilocina.Efectele pot dura între 3 și 7 ore în funcție de doza,metoda de preparare și de metabolismul celui care le ingerează și acestea constau într-o stare euforică ,amețeală și uneori consumatorul pierde contactul cu realitatea.


 
   - PCP - este un medicament utilizat ca anestezic cu efecte halucinogene și neurotoxice și deși efectele primare și neurotoxice ale PCP-ului durează doar câteva ore,iar eliminarea sa totală din organism durează mult mai mult și se întinde pe perioada a câtorva săptămâni.Are efecte puternice asupra sistemului nervos,dă halucinații,afectează funcțiile motorii.

BONUS
Vama - Perfect fără tine

Hai pa și clar give me a five
Alina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu