miercuri, 11 septembrie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Divorțul - Requiem pentru un vis neîmplinit II




  Fiecare divorț are circumstanțe aparte care pot influența în mod direct rezultatul,inclusiv cine câștigă mai mult sau cine primește custodia copiilor,iar dacă separarea se face în termeni obișnuiți,atunci legea prevede ca toate bunurile obținute în timpul mariajului să fie împărțite echitabil.Dar pentru situațiile extraordinare în care cei doi nu găsesc o soluție amiabilă la problemele lor,atunci iată câteva ponturi care vă ajută să vă prezentați bine pregătit la negocieri.

   - Atunci când o familie se destramă,una dintre prioritățile de top ale celor doi foști soți ar trebui să fie binele fizic și emoțional al copiilor rezultați din această căsătorie.

   - Costurile de școlarizare ale fiecărui copil rezultat din căsătoria ce se va dizolva,și toate cheltuielile aferente,trebuie stabilite dacă se vor împărți în mod echitabil fiecărui părinte sau dacă se va ține cont de potența financiară a fiecăruia sau de situațiile extraordinare care pot apărea.

   - Dacă doar unul dintre părinți are acces la asigurare de sănătate,atunci trebuie stabilit faptul ca urmașii să beneficieze automat de servicii de sănătate,odată ce aceștia depășesc vârsta de 18 ani și nu au intrat încă în câmpul muncii.

   - Odată ce un parteneriat de viață este dizolvat și casa în care ați conviețuit este ipotecată sau neachitată în totalitate,atunci trebuie stabilit dacă cel care rămâne în casă și se ocupă de creșterea copiilor,va beneficia în continuare de sprijin financiar pentru achitarea datoriilor.

   - Conturile pentru pensii și planurile de pensionare trebuie manipulate cu mare grijă,deoarece ar trebui consultat un profesionist care să evalueze activele,pentru a asigura o repartizare echitabilă a celor dobândite în comun.

                                                                  BONUS
                                                                                           Pink - So What

                                     Hai pa și clar give me a five
                                                                         Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu