miercuri, 20 august 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Lucruri neadevărate din filmele istorice

Gladiator Movie 25552 Hd Wallpapers
   - GLADIATOR - evenimentele din film se petrec în timpul domniei Împăratului Commodus,însă acesta este prezentat într-un mod eronat,pentru că deși era un alcoolic,el a condus,timp de 10 ani ,într-un mod decent Imperiul Roman,nu și-a ucis tatăl,pe Marcus Aurelius,iar moartea sa nu a survenit în arenă,ci în propria cadă.

The Last Samurai The Last Samurai - Movie Poster
  - THE LAST SAMURAI - consilierii străini angajați de japonezi ca să îi învețe și să pună în aplicare tehnici moderne de luptă și strategii militare,nu erau,așa cum se prezintă în film,americani,ci erau francezi.

Apocalypto 11.jpg - Apocalypto Wallpapers
  - APOCALYPTO - când vine vorba despre civilizația antică,cele mai multe dintre filmele care se fac încearcă să prezinte faptele într-un mod vandabil și interesant,iar în cazul de față,cei din civilizația Maya nu obișnuiau să își țină sacrificiile umane exact în felul în care au fost prezentate în film.

movie 300 year 2006 genre action fantacy war other wonderful war movie ...
  - 300 - acest film istoric prezintă viața regelui Leonidas,cu unele inadvertențe de început și se axează mai mult pe bătălia de la Termopile,dar și în acest caz sunt prezentate unele inexactități,de la înfățișarea regelui Xerxes,la echipamentul de luptă care era total neadecvat și impropriu,pentru că nimeni nu pleacă la luptă îmbrăcat în pantaloni scurți de piele.

Sfondi Desktop
  - BRAVEHEART - cele mai evidente neadevăruri din acest film sunt printre altele faptul că soția regelui nu a avut niciodată o aventură cu William Wallace și în consecință nu i-a dat acestuia un urmaș,iar kiltul a fost inventat abia peste 300 de ani de la aceste evenimente.

                                                                     BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu