duminică, 3 august 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Motive pentru care orice copil ar trebui să dețină un animal de companie

Proprietarii de animale de companii de au o Inima mai sanatoasa.

   - Responsabilitatea - Copiii care dețin un animal de companie, dezvoltă încă de timpuriu un sentiment puternic de responsabilitate pentru o alta ființă.Animalele de companie au nevoie de multa îngrijire și atenție, deoarece depind de stăpânii lor pentru orice, fie că e hrana, exerciții sau distracție, și astfel orice copil învață să devina responsabil pentru altcineva, învățând totodată să-și poarte mai bine de grijă.

   - Încrederea de sine - Odatâ cu responsabilitatea pentru un animal de companie vine și construirea într-o mai mare măsură a încrederii de sine, deoarece atunci când ne cu copil crește cu succes un animal al său, se simte bine cu cu el însuși, astfel crescând considerabil și stima de sine.

   - Mai putin predispuși la alergii si astm - Studii științifice confirmă faptul că cei care cresc și au alături un animal de companie, sunt mai putin predispuși să dezvolte alergii sau astm, pentru că expuși fiind la părul de animale de timpuriu, copiii au tendința să dezvolte un sistem imunitar mai puternic.

   - Antrenament fizic și joacă - Multe animale, dar în special câinii au nevoie de exerciții fizice, dar și de joaca, astfel participând la aceste activități, atât copilul, dar și animalul său menținându-se în formă, și astfel cei mici vor aplica în viitor aceleași concepte sănătoase și în viața de zi cu zi.

   - Calm - Animalele de companie au tendința de a aduce sentiment de calm pentru copii, care devin mult mai relaxați în preajma lor, pentru că acestea oferă o iubire necondiționată, fără să aștepte prea multe la schimb.

                                                                           BONUS
Sursa: YouTube

Hai pa și clar give me a five
                         Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu