luni, 12 ianuarie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Festivaluri de iarnă minunate


 LA TAMBORRADA - are loc în San Sebastian,Spania în luna ianuarie a fiecărui an și aici în sunet de blues și tobe,oameni îmbrăcați în uniforme,mărșăluiesc pe străzi spre Santa Donostia de San Sebastian.

 MEVLANA - acest festival din Istambul,Turcia,este bine cunoscut în întreaga lume și este dedicat marelui poet Celaleddin Rumi și se concentrează pe ideile lui conform cărora ,,oamenii pot ajunge la uniunea cu Dumnezeu în timp ce dansează.”Astfel că din 10 până pe 17 decembrie sute de oameni dansează îmbrăcați în haine lejere și fuste largi.

 UP HELLY AA - este unul dintre cele mai interesante festivaluri de iarnă din lume și are loc în Lerwick,un mic oraș din Scoția,unde oameni îmbrăcați în costume de vikingi celebrează istoria insulelor Shetland.

 BODHI DAY - pentru cei care preferă celebrările liniștite,să ajungă să simtă pace ,confort și relaxare,până când vor atinge Nirvana,atunci aceasta este cea mai bună alegere,deoarece pe 8 decembrie,participanții sărbătoresc trezirea lui Budha.

 ICE AND SNOW FESTIVAL - acest festival din Harbin,China,are ceva special,deoarece vizitatorii sunt implicați într-o gamă largă de activități,însă atracția principală fiind focurile de artificii extraordinare.

                                                      Hai pa și clar give me a five
                                                                                            Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu