marți, 27 ianuarie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri de frumusețe

make-up-poster.jpg
 - Păstrai un machiaj ușor - dacă nu aveți neapărată nevoie,încercați să-i dați o pauză tenului vostru,deoarece porii înfundați de fond de ten și corector,duc la erupții și un aspect îmbătrânit și ridat al pielii,de aceea măcar două zile pe săptămână renunțați la machiaj.

no concealer bottom left with bb concealear top right bb concealer ...
  - Creionul corector - avantajul său este că acoperă doar zona problematică,fără a încărca restul tenului,de ceea folosiți-l cu măsură ,iar pentru cel folosit pentru ridurile din jurul ochilor sfatul este să-l luați cu o nuanță mai deschis decât fondul de ten,pentru a da luminozitate ochilor.

Lips for Eyes - pictures
 - Ochii și buzele - încercați să nu vă concentrai pe amândouă.Dacă conturați și încărcați doar una dintre aceste părți al feței,ar fi prea mult s continuați,aceasta v-ar da un aspect obosit sau vulgar.

Clean hair in a hurry: The lowdown on dry shampoos
 - Părul - păstrați-l curat,folosind șampoane profesionale care nu sunt neapărat foarte scumpe,dar care dau întregului tău aspect o doză de  ,,wow”.Nu itași de faptul că este indicat faptul ca odată pe săptămână să folosiți și mască de păr.

Demachierea
 - Demachierea -este extrem de important ca aceasta să se facă în fiecare seară,deoarece machiajul lăsat pe față peste noapte duce la inflamarea pielii sau la acnee.

                                      Hai pa și clar give me a five
                                                                        Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu