miercuri, 28 ianuarie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri de frumusețe II

Best makeup beauty products
 - Produsele de make up și de îngrijire a părului - sfatul în legătură cu ele este ca să aveți câte două-trei produse cu aceiași întrebuințare,dar de mărci diferite,deoarece folosind mai multe produse nu dați timp tenului sau părului să se obișnuiască cu acestea și să nu mai dea randamentul maxim pe care îl meritați.

Make Me Up
 - Testați produsele înainte de a le cumpăra - deoarece ar fi  risipă să-l cumpărați,iar acesta să nu vă vină bine,de aceea folosiți-vă de testere sau dacă nu se poate,nu cumpărați produse obscure pe care nu le cunoașteți,nu v-au fost recomandate de prieteni sau de profesioniști.

Wear Sunscreen
 - Purtați protecție solară - acest lucru este extrem de important,deoarece pe lângă faptul că toate semnele de îmbătrânire ar fi cu mult timp întârziate,razele ultraviolete sunt periculoase și nocive.

Take Care of your Nails:
 - Ai grijă de unghiile tale - pentru aceasta nu este neapărat nevoie de vizite la salon,ci doar de câteva reguli simple care trebuie urmate cu sfințenie : păsrați-le curate,tăiați cu grijă pielițele inestetice,folosiți lac întăritor și cremă de mâini.

blonde hair, dip dye, hair, red and yellow dip dye
 - Nu vă vopsiți părul prea des - activitatea în sine poate fi distractivă,dar în timp va dăuna aspectului,deoarece țineți cont de faptul că procesul în sine deversează o grămadă de substanțe chimice în scalpul vostru și pe deasupra mai distruge și părul,iar dacă vreți neapărat să vă schimbați culoarea părului,luați în considerație și alte produse mai sigure cum ar fi creta de păr.

                                              Hai pa și clar give me a five
                                                                                    Alina
                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu