luni, 15 iunie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cei mai puternici oameni din Europa

Imagini pentru alexei miller
ALEXEY MILLER - are 53 de ani și este directorul general al companiei Gazprom din Rusia,cel mai mare producător de gaze naturale din lume,este o persoană discretă,deși este de notorietate legătura sa personală și strânsă cu președintele Vladimir Putin.

Imagini pentru igor sechin
IGOR SECHIN - este al doilea om puternic din Rusia,după Vladimir Putin,are 54 de ani și din anul 2004 este în fruntea companiei petroliere Rosneft,după ce timp de  10 ani a lucrat în stafful președintelui rus ca translator.

Imagini pentru ban ki-moon
BAN KI-MOON - este al optulea Secretarul  General al Organizației Națiunilor Unite și este în funcție din anul 2007,înainte având o prestigioasă carieră de diplomat în cadrul Ministerului de Externe al Coreei de Sud.

Imagini pentru christine lagarde
CHRISTINE LAGARDE - are 59 de ani și din anul 2011 este prima femeie care ocupă postul de  Director General al Fondului Monetar Internațional,iar anterior a ocupat pe rând postul de avocat,Ministru al Comerțului,al Agriculturii și al Finanțelor.

Imagini pentru francois hollande
FRANCOIS HOLLANDE - Președintele Franței are 60 de ani,este absolvent de Studii Politice și Administrative,are o viață personală zbuciumată,a avut o carieră politică încă din anul 1979,iar din anul 2012 a câștigat alegerile prezidențiale din Franța .

                                                Hai pa și clar give me a five
                                                                                      Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu