marți, 2 iunie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Destinații turistice ieftine II

Imagini pentru gambia
GAMBIA  - este o țară mică din nordul Africii,iar costurile unei vacanțe sunt mai mult decât suportabile pentru orice buzunar,prețurile fiind unele dintre cele mai mici din lume,iar atracțiile turistice populare sunt : Piscina cu crocodili Kachikally din Bakau,Piața din Serekunda sau Centrul de Artă African Living Arts Center.

Imagini pentru yemen tourism
YEMEN - situația conflictuală din zonă o face să nu fie o zonă foarte sigură pentru turism,însă pentru cei care nu iau în seamă acest avertisment,pot vizita Insulele Galapagos din Oceanul Indian,Munții Haraz sau orașele Sana a sau Shibam.

Imagini pentru indonezia turism
INDONEZIA - pe lângă faptul că prețurile sunt mai mult decât accesibile,aici există o varietate largă de opțiuni pentru că în cele 17 000 de insule care alcătuiesc Arhipelagul Indonezian oricine poate găsi afinități cu o activitate,un loc,un obicei.De exemplu cele mai populare destinații sunt : Palatul Komodo,Plajele din Gili Islands,Urangutanii din Pădurea Bukit Iawang sau Templu Borobudur care este cel mai mare templu budist din lume.

Imagini pentru egipt turism
EGIPT - este una dintre cele mai căutate destinații din lume și cu toate acestea este una dintre cele mai accesibile destinații din lume pentru că multitudinea de obiective turistice și istorice de notorietate vastă își prezintă ofertele atractive,ceea ce duce la un flux masiv de turiști în : Piramidele din Giza,Templul din Luxor,croaziere pe Nil etc.

Imagini pentru iran turism
IRAN - costurile unei vacanțe aici este printre cele mai scăzute din lume,iar oferta turistică este extrem de variată : Muntle Aborz,capitala Teheran sau Persepolis,Palatul Golestan sau de ce nu cumpărături în Bazarul Tabriz.

                                                           Hai pa și clar give me a five
                                                                                                Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu