miercuri, 17 iunie 2015

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cei mai puternici oameni din Europa II

Imagini pentru david cameron
DAVID CAMERON - este actualul Prim Ministru al Regatului Unit,post pe care îl ocupă încă din din anul 2010,devenind la 43 de ani cl mai tânăr premier englez din ultimele două secole și în același timp și Președintele Partidului Conservator.

Imagini pentru mario draghi
MARIO DRAGHI - este Președintele Băncii Centrale a Europei din anul 2011,are o experiență semnificativă în management și afaceri.Pentru responsabilitatea imensă care apasă pe umerii săi,presa l-a poreclit Super Mario.

Imagini pentru angela merkel
ANGELA MERKEL - este prima femeie numită în funcția de Cancelar al Germaniei,a intrat în politică în anul 1989,a urcat ierarhic încet,dar sigur până în anul 2005 când a fost numită șefa Guvernului German,devenind în același timp  și cea mai puternică femeie din lume.

Imagini pentru papa francisc
PAPA FRANCISC - este conductorul Bisericii Catolice,ales în martie 2013,după abdicarea Papei Benedict al XIV,în același timp este primul Papă iezuit și primul conducător al Vaticanului din America Latină,a schimbat simțitor imaginea conservatoare pe care o avea Biserica până atunci.

Imagini pentru vladimir putin
VLADIMIR PUTIN - se află la al treilea mandat ca Președinte al Rusiei și de două ori a fost votat drept cel mai puternic om al lumii,cel care timp de 16 ani înainte de a intra în politică s-a ,,antrenat” ca ofițer KGB.

                                                                       BONUS
Sursa:YouTube

                                                Hai pa și clar give me a five 
                                                                                      Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu