luni, 18 iulie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD.-Dietă de slăbit-eficientă,rapidă,ţinută pe termen scurt

Dieta pe bază de lichide:apă,ceaiuri,sucuri naturale,este una dintre cele mai uşoare diete de slăbit,dar care din păcate dă rezultate doar pe termen scurt.Nutriţioniştii spun că această cură este indicată persoanelor care vor să slăbească rapid câteva kilograme,dar este contraindicat să fie urmată mai mult de trei zile,deoarece presupune înlocuirea parţială a meselor cu apă,ceai,cafea sau sucuri naturale.
Micul dejun,constă în două felii de pâine integrală,două felii de caşcaval,două felii de muşchi file sau o salată cu brânză,ori două ouă fierte.
Masa de prânz ar trebui să fie bogată în lichide,adică supe,ciorbe,la care putem alătura 2-3 felii de caşcaval şi salam cu două felii de pâine integrală sau o frigăruie din carne de pui cu o jumătate de cartof fiert,dar atenţie nu adăugaţi sare cartofului.
Masa de seară ar fi recomandat să fie alcătuită doar dintr-un iaurt cu un conţinut scăzut de grăsimi.
În restul zilei se vor bea minim doi litri de lichide,în special apă.Necesarul poate fi completat cu ceaiuri,sucuri  naturale făcute în casă şi cafea.
Aşa că dietă uşoară vă spun şi să arătaţi cât mai bine.

Un comentariu:

  1. Daca sti si o dieta pentru a te ingrasa , asta clar ar fi interesanta pentru mine ! As vrea sa pun si eu macar vreo 5 kg .

    RăspundețiȘtergere