luni, 22 octombrie 2012

BLOGUL DE ŞTIRI HD - Bau-Bau din toată lumea

   Bau-Bau este un fel de fantomă universală,întruchiparea unui monstru care bântuie visele copiilor neascultători,pedeapsa capitală pentru faptele neîngăduite şi răspunsul pentru căutătorii de senzaţii tari de pretutindeni:

 - NAMAHAGE - apare în fiecare Ajun de An Nou în Japonia unde intră în fiecare casă şi amendează copiii cu un comportament nepotrivit.
 
 
  -KOTGAHM - legenda,coreană la origine,spune că un copil care plângea a fost ameninţat de către mama sa că va fi aruncat la tigru dacă nu se opreşte din plâns.Tigrul aflat în apropiere îşi aştepta prada,dar copilul s-a liniştit odată ce a primit un fruct de curmal (kotgahm).
 
 





 
 - EL COCO - în Spania şi Mexic copiii care refuzau să doarmă erau vizitaţi de această făptură mică şi păroasă care avea capul foarte asemănător cu o nucă de cocos.  
 GROKE - este originar din Finlanda şi este ca o pată albastă care îngheaţă totul pe unde păşeşte,doar din simplu motiv că are o fire taciturnă şi răutăcioasă.
 
 
 - BOOGEYMAN - în timpul ,,Marii Plăgi,, care a decimat Europa a apărut legenda omului înalt şi uscăţiv care adunau cadavre şi care era spaima copiilor neastâmpăraţi.
 
 
BONUS
 
Sursa:YouTube
 
Hai pa şi clar give me a five
Alina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu