luni, 29 octombrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Vicii umane II

    Este un lucru bine știut că nu este nevoie ca un viciu să fie neapărat de natură fiziologică,ci cu multă ușurință și fără efort deosebit,ci doar cu perseverență se poate deveni dependent de jocuri de noroc,pornografie etc. sau orice influență exterioară nefastă.Urmează exemplificarea și demonstrația:





   - SEDENTARISMUL - dacă modul de viață urmează un program bine stabilit:trezit din pat,urcat în mașină,stat la birou,așezat în bar,relaxat la televizor și cercul se închide din nou la somn,atunci cu siguranță că în timp acest mod de viață va fi conștient deficitar din cauza multelor neajunsuri pe care le va aduce pe plan medical,social sau psihologic.

   - SEXUL - chiar dacă pentru unii este o nevoie subconștientă sau o constrângere autoimpusă,această dependență dezvoltă la subiecți o imunizare la bună creștere,deoarece aceștia vor iniția contcte fizice prin orice mijloace fără să mai țină cont de respect sau considerație față de partenerul stabil sau oficial.

   - NEVOIA DE A FI COOL - îi face pe cei în cauză să ,,ridice standardele,, de la lucrurile pe care le poartă,toate în trend,până la lucrurile pe care le spune și le face,toate în tendințe,de la coafură până la mașina pe care o deține sau muzica pe care o ascultă,acestea sunt repere ale unui comportament și a unui stil de viață cu un ștaif de high clas de multe ori nesusținut.

   - TEHNOLOGIA - dependența de gadgeturi și tehnologie poate fi costisitoare și duce la o izolare treptată,pentru că lumea informatică este una acaparatoare care își reține cu fervoare prizonierii odată intrați în ea,iar reîntoarcerea la o viață obișnuită și cu preocupări în limite normale poate fi la fel de grea ca orice dezintoxicare.

   - SUPERIORITATEA - nevoia de a avea mereu dreptate este una mârșavă care  transformă un om într-un Master,un Dominator care își impune mereu voința,de multe ori într-o manieră violentă și autoritară,iar această abordare superioară devine un mod de viață,unul greșit și nedorit.

Sursa:YouTube
 
Hai pa și clar give me a five
Alina
                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu