joi, 2 mai 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Animale eroine II


              Am fost martori,am auzit sau am văzut numeroase cazuri în care animalele au dat dovadă de curaj și altruism salvând oameni din situații fără ieșire,iar de când frumosul meu rotweiller,Tara,a imobilizt un câine care avea intenția să mă atace,am o datorie morală să caut și să dezvălui alte cazuri în care animalele au dat dovadă de curaj și iubire față de oameni:              



 
    - Într-o zi fierbinte de august,în timp ce făcea surfing,Todd Endris a fost atacat de către un rechin imens de 15 m. care a reușit să-l muște serios de spate.Atunci când omuș își pierduse orice speranță și credea că următorul atac îi va fi fatal,un grup de delfini i-a înconjurat placa de surf,protejându-l și ducându-l spre mal,iar astfel i-a salvat viața.
 
 
   - În anul 2008,o femeie și fiul său se întorceau acasă de la locul de joacă,când un bărbat înarmat cu un cuțit a sărit de după in tufiș să îi atace.În acel moment un pitbull aflat într-o curte din apropiere,a reacționar imediat,sărind gardul și imobilizând atacatorul,până în momentul în care l-a preluat poliția.
 
 
   - În anul 1996,la Grădina Zoologică Brookfield,un copil de 3 ani a căzut în cușca gorilelor și a leșinat.Una dintre ele,Binti l-a kuat în brațe protejându-l astfel de celelalte gorile,până când unul dintre muncitori a trecut prin apropiere și doar atunci l-a dus la intrarea în cușcă și l-a predat unor brațe sigure.
 
Dolphin.1
 
   - Salvamarul Rob Howes a plecat să înoate însoțit de fiica sa și un grup de prieteni lângă Whangarei,Noua Zeelandă,când un grup de delfini i-a înconjurat pe neașteptate și cu botul i-a împins spre mal.Gestul lor s-a lămurit în scurt timp,când în raza lor vizuală a apărut un rechin din rasa Marele Alb,care fără îndoială i-ar fi atacat.
 
 
   - Câinele polițist Treo,a descoperir două bombe ascunse în provincia Helmand,Marea Britanie,încă din al doilea război mondial,bombe care nedetonate fiind ar fi putut curma multe vieți omenești,pentru fapta sa privind Medalia Dickin,echivalentul britanic pentru animale al Medaliei de Onoare.
 
Hai pa și clar give me a five
Alina



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu