miercuri, 29 mai 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Tratamente de frumusețe neconvenționale II

 
   - TRATAMENTE DE ÎNFRUMUSEȚARE CU URINĂ - aceasta având un aport benefic pentru piele,fiind folosită ca remediu împotriva acneei,eczemelor și psoriazisului .

 
   TOE-BESITY - procedura de îngustare a degetului de la picior este destul de înspăimântătoare și presupune o intervenție chirurgicală și măcinarea osului  pentru a-i da un aspect estetic dorit.


 
   - TERAPIA CU ACE - constă în penetrarea pielii cu mici ace atașate unei role pentru că odată perforate cuticulele,se poate aplica mult mai eficient creme cu efect benefic,de întinerire pentru piele.


 
   - MASCĂ CU VENIN DE ALBINE - este promovat ca fiind o versiune mai sigură a botoxului,care odată aplicată pe piele face organismul să reacționeze și astfel crește fluxul de sânge și colagen,dându-i feței un aspect mult mai tânăr.

 
 
   - TATUAJUL  COSMETIC - nu este un procedeu foarte nou pentru că este multă vreme de când femeile își tatuează sprâncenele sau buzele pentru a-și accentua privirea sau gura,însă recent a apărut o nouă modă în Marea Britanie,unde femeile,mai ales,își accentuează și își definesc sfârcurile.

BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu