marți, 21 mai 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Anomalii subacvatice II

 
   - LACUL MICHIGAN - aici s-a găsit o formațiune similară cu mult mai cunoscutele structuri din complexul de la Stonehenge.În timp ce topografiau fundul lacului cu un sonar,o echipă de arheologi au descoperit o serie de pietre aliniate într-un cerc de 12 m diametru.Într-una dintre sculpturi este reprezentat un mastodont care a dispărut acum 10000 de ani.

 
   - COASTA CUBEI - în anul 2001 au fost descoperită această formațiune ciudată care se întinde pe o suprafață de 2 km,dar care se presupune că o veche insulă locuită de mayași s-a scufundat în mare.


 
    - MONUMENTUL YONAGUMI,JAPONIA - a fost descoperit în anul 1987 în largul coastelor Japoniei.Întreaga structură conține desene și sculpturi și datează aproximativ din jurul anului 10 000 î/Hr.

 
 
   - BIMINI - începând din anul 2006 s-au cercetat apele adânci de la vest de Bimini și la o adâncime de 30 m au fost descoperite aceste formațiuni dreptunghiulare,- 50 la număr -, care par să aibe o vechime mai mare de 12 000 de ani.

 
   - GOLFUL KHAMBHAT - în anul 2001,aici au  fost descoperite ruinele unui oraș antic și a unei cetăți care datează dinaintea apariției civilizației Indu.Printre multele descoperiri făcute aici,foarte interesante sunt uneltele din piatră cioplită.

BONUS
  Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu