marți, 6 august 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Protecția solară

 


   Deși ne place să ne expunem la soare,cu toții suntem foarte conștienți de faptul că aceasta este foarte dăunătoare pentru sănătatea și nu în ultimul rând pentru tenul nostru.Tocmai de aceea am căutat cele mai utile și la îndemână sfaturi pentru a ne putea feri de efectele nedorite ale ultravioletelor.

  Indiferent de anotimp este indicat să folosim creme de față cu protecție solară,pentru că este un lucru bine știut că tenul nostru este foarte sensibil,așa că riscăm,în caz contrar,să căpătăm riduri înainte de vreme. Cu atât mai mult acum,în perioada în care razele soarelui ard cu atâta putere,este încurajată aplicarea unor cantități generoase de cremă cu un ridicat coeficient de protecție și să nu uităm să ne reînoim stratul de fiecare dată când intrăm în apă.Ar trebui doborât și mitul conform căruia,bronzul protejează pielea de razele nocive,mit care nu este doar neadevărat,dar și nociv,deoarece bronzul este primul semn al pielii afectate și deci sensibilă la urmările nedorite ale soarelui.

   Cea mai bună perioadă de expunere la soare, - dacă ne dorim un  bronz sănătos, - este dimineața devreme când razele soarelui sunt mai puțin dăunătoare.În caz contrar,dacă ne expunem la soare între orele 11 și 16,ne putem alege cu niște arsuri de toată frumusețea.

   Pe plajă,dar și pe stradă când ieșim,este indicat să purtăm pălării cu boruri largi,care sunt foarte șic,ochelari de soare polarizați,care sunt mai eficienți decât cei obișnuiți,iar hainele pe care le purtăm ar trebui să fie largi,din fibre naturale și de culori deschise.

BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu