duminică, 4 august 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri pentru un machiaj perfect

 


   E adevărat că frumusețea e în ochii privitorului,dar e primordial faptul că atunci când noi înșine ne privim în oglindă să fim mulțumiți de ceea ce vedem.

   - În primul rând folosiți cu încredere un anticearcăn,care obligatoriu trebuie să fie cu o nuanță mai deschis decât fondul de ten și astfel veți face minuni dacă aveți cercuri de oboseală în jurul ochilor.

   - Conturați-vă bine sprâncenele,dar într-un mod natural  urnărind linia lor superioară și inferioară.

 - Folosiți un fard potrivit momentului zilei,ocaziei și felului în care sunteți îmbrăcate,deoarece e clar pentru toată lumea că nu îți pui un machiaj de seară când mergi la sală.

    - Tușul ajută să vă conturați ochiul,și astfel îi conferă privirii voastre o alură mai intensă și un aspect îngrijit.

   - Rimelul este,de asemeni,prietenul vostru,dar încercați să îl folosiți cu moderație,deoarece genele încărcate dau un aspect de ochi obosit și de neglijență.

   - Pentru un machiaj e seară reușit,fie că optați pentru smokey eye,fie pentru un fard în ton cu ce purtați sau nude,puteți conferi ochilor um plus de quelque chose,dacă la îngemănarea ochilor cu nasul veți puncta cu un fard alb sau argintiu.

   - Pudrați-vă fața evitând astfel să îi conferiți un aspect lucios care nu ar face decât să strice perfecțiunea machiajului vostru.

BONUS
Sursa:YouTube

Dacă v-am fost de folos vă spun hai pa și clar give me a five
Alina 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu