joi, 22 august 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Sucuri rapide de vară

tumblr_m799duBcFK1rwda9oo1_500 
    - PASSION PINEAPPLE - o jumătate de pahar de fructul pasiunii,un pahar cu ananas,și o cană de gheață zdrobită.

     - MANGO BANANA - un mango copt lăsat cu coajă,o  banană,o jumătate de ceașcă de lapte de cocos,o jumătate de ceașcă de lapte degresat,un sfert de linguriță de esență de rom.

smoothie1-1 
   - STRAWBERRY TROPICAL - 8-10 cuburi de gheață,11 căni și jumătate de căpșuni congelate,o ceașcă de ananas congelat,o jumătate de cană de lapte,11 căni și jumătate de iaurt,2 linguri de zahăr alb,o ceașcă de gheață zdrobită.

 orangcreamsmoothie 
   - ORANGE DREAM - o cană de lapte,o cană de gheață zdrobită,1 l de suc de portocale congelat,12 cuburi de gheață,un sfert de linguriță de esență de vanilie.

 O-Amazing-Pepene galben-Smoothie-Rețetă-WholeLifestyleNutrition.com-1 
   - PEPENE GALBEN- BANANA - o banană,un sfert de pepene galben fără semințe și tocat,o jumătate de ceașcă de iaurt degresat,2 linguri de lapte praf,11 linguri și jumătate de concentrat de portocale înghețat,2 lingurițe de miere și o jumătate de linguriță de esență de vanil

 imagini-1 
    - PASIUNE CU KIWI - 2 cești de zahăr,un măr verde decojit și tăiat,un kiwi decojit și tăiat,o lingură de suc de lămâie,o cană de cuburi de gheață,felii de kiwi pentru decor.

 zmeură-portocaliu-imunitate-Smoothie-o 
   - VIS DE ZMEURĂ CU PORTOCALE - o cană de suc de portocale,o cană de suc de zmeură,o jumătate de cană de iaurt,o cană de gheață.

Hai pa și clar give me a five
Alina 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu