marți, 20 august 2013

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Recompense non-alimentae II




   Dacă ați încheiat săptămâna cu bine,dacă ați trecut peste un hop în relație sau tot ce v-ați propus să duceți la bun sfârșit e îndeplinit,dacă munca la sală a dat rezultate,veți dori să vă recompensați eforturile cu mici plăceri vinovate,altele decât cele care vă bucură papilele,dar vă nenorocește talia:

   - PLIMBAREA - ajută la relaxarea gândurilor și soluționarea problemelor într-un mod optim și fericit,de aceea oricând stresul încearcă să preia controlul și să te facă să acționezi haotic,poți să te regăsești pe aleile răcoroase și liniștite ale unui parc.

   - SHOPPING - o sesiune de  cumpărături alături de cele mai bune prietene,de gășculița ta,este un mod relaxant și de invidiat,de a petrece timpul tău liber și un motiv de întâlnire între prieteni.

   - ARATĂ-ȚI RECUNOȘTINȚA - într-un moment de repaos,așează-te și așterne pe hârtie toate motivele pentru care ești recunoscător,/-toare,și persoanele cărora vrei să le aduci mulțumiri,astfel sporindu-ți starea de pozitivă de spirit.

   - HOBBY - ai grijă și de preocupările tale extraprofesionale și urmează cursurile unor activități de care  până acum nu ai avut timp să ți le însușești,deci dacă ai vrut să înveți să dansezi dansuri de societate sau dacă ești chitit pe o anume limbă străină sau vrei să înveți să gătești,acum este momentul.

   - PLANURI DE VIITOR - chiar dacă pare lipsit de imaginație și controlat,deci foarte planificat,totuși în subconștient vei percepe grija pentru binele tău viitor și astfel stima de sine și starea de bine interior,va continua.

                                                                      BONUS
                                                                                           Sursa:YouTube       
                                          Hai pa și clar give me a five
                                                                         Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu