luni, 31 martie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD-Legi ciudate II

  Întreaga săptămână voi posta o serie de legi ciudate,poate unele de neințeles în absurditatea lor,dar care sunt încă în vigoare și astfel dacă nu dorim să devenim contraveniento-infractori, atunci ar fi bine să luăm aminte la ce putem face sau nu în diverse colțuri ale lumii:


   - Legile statului Ohio,SUA,pedepsesc pe oricine încearcă să îmbete un pește.

   - În Florida dacă o femeie necăsătorită sare cu parașuta în zilele de sâmbătă,ajunge invariabil la închisoare.

   - În Minneapolis dacă răsuflarea unui bărbat miroase a ceapă sau a usturoi,atunci acestuia îi este interzis prin lege să întrețină relații sexuale cu soția sa.

   - În El Salvador,orice șofer prins beat la volanul mașinii,este condamnat la moarte prin împușcare (anul trecut peste 30 de bărbați în stare de ebrietate au fost executați).

   - Legea este în vigoare din Evul Mediu și ea permite oricărui cetățean al Ținutului York,să ucidă pe oricine se dovedește a fi scoțian.

   - În Anglia anului 1837,dacă un bărbat săruta o femeie fără voia ei,exista o lege care-i permitea acesteia să-l muște de nas pe agresor.

   - În statul american Vermont,orice femeie care are nevoie să poarte o proteză dentară,are mai întâi nevoie de acordul scris și semnat al soțului.

   - În Logan County este pedepsită cu închisoarea orice încercare de a săruta o femeie care doarme,chiar dacă sărutul este ,,furat” de soțul sau iubitul acesteia.

   - În Paraguay,duelul este permis,atâta timp cât cei doi participanți,fac dovada că sunt donatori de sânge.

   - În San Diego este ilegal să se practice hipnoza în școlile publice.

                                                     Hai pa și clat give me a five
                                                                              Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu