joi, 27 martie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri pentru o casă aranjată elegant II

   Nu este necesar să cheltuiești o sumă mare de bani pentru a obține rezultate spectaculoase, atunci când vine vorba de căminul tău și decorarea lui,ai nevoie doar de creativitate și alegerea celor mai bune și avantajoase soluții pentru tine:


   - Reparați și revopsiți în culori calde care se potrivesc cu ambientul,piesele de mobilier învechite sau stricate,și astfel le veți da o nouă și îmbunătățită viață.

   - Cei care aveți norocul să locuiți la casă,puteți să intercalați zona verde cu alei de ciment în care să folosiți culoare ce se potrivește cu ambientul și care este mult mai ieftină decât dalele de piatră.

   - Dacă ferestrele casei tale sunt vechi și trebuiesc,,musai” să fie înlocuite,nu le mai poți revopsi,atunci folosește-te de orice reducere sau de un program în rate care te ajută să îmbunătățești simțitor aspectul căminului tău.

   - Petru o încăpere mică și întunecoasă,o soluție binevenită și fericită ar fi aplicarea unui tavan fals și vopsirea ei într-o culoare deschisă și luminoasă.

   - Lambriurile dau unui hol sau unei încăperi destinată să fie birou sau bibliotecă,un aspect elegant și exclusivisto-luxos.

   - Ușile lăcuite și nu vopsite au un quelque chose aparte care dau o patină boierească unei încăperi obișnuite.

   - Puneți ramă fiecărei ilustrații de pe perete,pentru că alocând un buget modest pentru câteva rame elegante,veți da oricărei locuințe aspectul ,,ăla” care trebuie și care nu deranjează ochiul.

                                                                         BONUS
Sursa:YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu