joi, 27 martie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Trucuri pentru o casă aranjată elegant

   Chiar dacă nu ne permitem articole de lux,pe care să le folosim în mobilarea casei noastre,există câteva trucuri simple care vor da acesteia un aspect de cinci stele:


   - Vizitați frecvent magazinele second-hand de profil,unde puteți găsi articole cu adevărat deosebite,la prețuri modice.Feriți-vă să achiziționați ceva fără personalitate sau cu un aspect hidos,doar din simplu motiv că vă este necesar.Fiți creativi.

   - Dacă aveți un covor vechi,ce trebuie schimbat,nu vă grăbiți să vă cumpărați rapid unul nou cu veșnicul aspect floral,ci mai bine căutați un covor cu un design minimalist sau geometric sau o altă opțiune fericită este să renunțați la covor și să lăcuiți bine parchetul,dând astfel un aspect vintage și luxos oricărei încăperi.

   - Lămpile dau un aspect primitor și o căldură aparte oricărei încăperi,așa că nu vă feriți sî șe folosiți cu încredere.

   - Puteți achiziționa rafturi la preț redus,care în schimb vor adăuga o anume profunzime oricărei încăperi,pentru că acolo puteți să așezați elemente decorative ce vor îmbunătăți simțitor aspectul încăperii.

   - Redu aglomerația acolo unde este posibil,pentru că nu face decât să dea un aspect dezordonat oricărui spațiu.

   - Achiziționează trei sau patru oglinzi verticale care înlocuiesc cu succes o operă de artă și dau oricărui perete un aspect exclusivist. 

   - Puteți economisi o grămadă de bani dacă vânați lichidările de stoc,promoțiile și de ce nu și ,,vinerea neagră”,când puteți achiziționa la prețuri modice,obiectele pe care le-ați fi dorit,dar nu vi-i le-ați permis niciodată.

                                                                        BONUS
Sursa:TouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu