miercuri, 2 iulie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD-Arte marțiale II

Estilo - Jeet Kune Do
   - JEET KUNE DO - este un sistem de arte marțiale fondat de Bruce Lee în anul 1967,cel care și-a imaginat un stil fără stil ce pare lipsit de sens,pentru că deși rămâi ferm pe picioarele tale și veșnic în apărare,totuși poți include și elemente de luptă corp la corp din jiu jitsu.

Vest box
   - WESTERN BOXING - se adresează boxerilor bine antrenați și rezistenți care pot trece într-un ritm foarte rapid de la postura de apărare cu mâinile în defensivă lână cap,la atac fulgerător și eficient.

JIU BRAZILIAN - JITSU
   -JIU-JITSU BRAZILIAN - este un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă.

Sanremo SEDE Ufficiale del Keysi Combaterea Metoda Italia / FOTOSERVIZIO
   -LUPTA PRIN METODA KEYSI - aceasta nu are aproape deloc lovituri caracteristice,ci se inspiră din mai multe stiluri de luptă,folosindu-și corpul drept armă,însă în special pumnii,capul,genunchii,dar mai ales coatele.

Krav-Maga
   - KRAV MAGA - este un sistem de luptă dezvoltat în Israel pentru apărarea personală care este rapid,eficient și accesibil tuturor,deoarece presupune atât tehnici de auto-apărare în cele mai diverse situații cât și metode militare de ofensivă.

                                                            BONUS
Sursa: YouTube

Hai pa și clar give me a five
                    Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu