luni, 7 iulie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Arte marțiale necunoscute II

artă marțială realitate Systema rusă pe baza de armata rusă angajat ...
   - SYSTEMA - are origini rusești și se concentrează pe controlul părților importante ale corpului și pe lovirea punctelor de presiune cu lovituri puternice și exacte,astfel luptătorul este capabil să înfrunte mai mulți adversari.

Jailhouse Rock
   - JAILHOUSE ROCK - a fost creat în Sistemul Penitenciar din America și se caracterizează prin 52 de lovituri distincte,câte una pentru fiecare carte din pachetul de cărți aruncat pe jos la începutul jocului.

sitter.
   - KALARI PAYAT - este cel mai vechi sistem de luptă,originar din sudul Indiei și se practică fie de luptători înarmați,fie neînarmați și se ocupă cu lovirea punctelor vitale,pentru că cineva care stăpânește cunoașterea celor 108 centri nervoși importanți din corpul uman,poate ucide adversarul cu o singură lovitură bine plasată.

Lupte Silat
   - SILAT - s-a dezvoltat în triburile din Malaezia,Singapore și Filipine și are la bază obsevarea și sistemul de luptă al animalelor de pradă.

Okichitaw Arte Martiale a lungul malul mării
   - OKICHITAW - se bazează pe tehnicile de luptă ale primilor indieni care combină furia vorace a spiritului de luptă a americanului nativ cu cele mai cunoscute metode și stiluri din Asia.

                                                                  BONUS
Sursa: YouTube

Hai pa și clar give me a five
                          Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu