duminică, 6 iulie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Arte marțiale necunoscute


   - BOKATOR - este o artă marțială cu rădăcini în Cambodgia și ca multe alte stiluri marțiale se inspiră din mișcări ale animalelor ca:vulturii,caii,șerpii sau leii,fiind o formă de stil de luptă complet și foarte agresiv.

Dur și cu tambur: Un student poartă colegul său într-lift-un pompier ...
   - ROUGH AND TUMBLE - a fost dezvoltat la sfârșitul sec.alXVIII-lea în sudul Statelor Unite și se caracterizează printr-o agresivitate deosebită,cei doi combatanți pot ajunge până la mutilare sau moarte,fiecare parte din corp devenind la un moment dat,o armă.

Fratii Gracie merge înapoi detalii din spatele Flying Pablo Garza ...
   - BAKOM - este un stil de arte marțiale care provine din cartierele sărace ale capitala statului  Peru,Lima și are drept caracteristică preponderentă dezarmarea și dezactivarea oponentului într-o manieră  crudă și fără echivoc,fiind un hibrid între artele marțiale moderne și tehnicile luptei de stradă.

   - LERDRIT - este o derivare modernă a tehnicilor de lupte tradiționale thailandeze.Principiul de bază este atacul imediat și punerea adversarului la pământ,reducând astfel riscul de rănire.

DAMBE, tradiționale africane BOX WEARS NEW LOOK
   - DAMBE - este un stil de luptă asemănător cu cel dezvoltat în triburile Hausa din Africa de Vest și are drept armă principală,pumnul înfășurat în lanțuri,iar în timp pentru o eficiență maximă a loviturilor,practicanții de Dambe au început să-și îmbrace și picioarele în bucăți mici de metal zimțat.

                                                                 BONUS
Sursa: YouTube

Hai pa și clar give me a five
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu