marți, 18 noiembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Atunci și acum

A șasea Sense.JPG
   - HALEY JOELY OSMENT - actorul din ,,The Sixth Sense” a rămas fidel primelor sale impulsuri,continuându-și activitatea sa cinematografică.

A Little Princess.JPG
   - LIESEL MATHEWS - a fost protagonista filmului ,,A Little Princess”.a prins microbul,devenind studentă la actorie,pentru ca mai târziu să se dedice activităților filantropice susținură fiind de averea masivă a familiei Hyatt

Acasă Alone.JPG
   - MACAULAY CULKIN - starul din seria ,,Home Alone”a mai avut câteva încercări de prestație cinematografică,fără să se ridice la strălucirea inițială,retrăgându-se din această lume pentru o lungă perioadă.

Matilda.JPG
   - MARA WILSON - de la prestațiile din filme ca ,,Mrs. Doubtfire” ,,Miracle on 34th Street” sau ,,Matilda”,Wilson a devenit o tânără retrasă care a scris câteva piese off-Broadway.

Dragoste Actually.JPG
   - THOMAS BRODIE-SANGSTER - micuțul din pelicula ,,Love Actualy” este încă în centrul atenției.După rolul din serialul HBO ,,Games Of Thrones”,a încercat să se reîntoarcă la lumea copilăriei,împrumutându-și vocea personajului Ferb din serialul de animație ,,Phineas și Ferb.

                                       Hai pa și clar give me a five
                                                                             Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu