miercuri, 26 noiembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele mai pașnice țări din lume


  DANEMARCA - se află undeva în fruntea topului țărilor pașnice de pe Pământ,deoarece danezii sunt considerați a fi oameni deschiși,prietenoși și politicoși.

Norvegia
  NORVEGIA - este o țară cu oameni liniștiți și priveliști minunate  și este țara cu cel mai mare nivel de dezvoltare umană din lume,iar Guvernul de la Oslo pune în fruntea priorităților sale pacea și siguranța națională.

Singapur
  SINGAPORE - odata cu obținerea Independenței version anul 1965,a devenit una dintre cele mai cosmopolite,pașnice și bogate țări din lume/

Slovenia - Ghid turistic și turistic Info
  SLOVENIA - odată cu autonomia țara a primit și finanțări considerabile pentru misiunile de menținere a păcii,astfel că nivelul criminalității și numărul de conflicte a scăzut considerabil,Slovenia devenind o destinație de vacanță minunată.

Poze SUEDIA - Cele mai reprezentative Poze din SUEDIA - Poze SUEDIA
  SUEDIA - este una dintre cele, mai frumoase țări scandinave, are un nivel scăzut de jafuri datorat nivelului decent și confortabil de trai,în plus de mai bine de 200 de ani suedezii nu au intrat într-un conflict major.

  ISLANDA - este un tărâm de o frumusețe uimitoare cu numeroase atracții naturale spectaculoase și omeni decenți cu un suflet cald și primitor.  

                                                           Hai pa și clar give me a five
                                                                                                 Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu