luni, 10 noiembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cei mai răi criminali în serie

Gilles de Rais
 - GILLES DE RAIS - născut în 1404,este un nobil francez care se presupune că este precursorul criminalului în serie modern,deoarece a fost acuzat pentru torturarea,violarea și uciderea a zeci dacă nu chiar sute de copii mici,în special băieți.

 richard-trenton-chase-serial-killer-documentary.jpg
  - RICHARD TRENTON CHASE - născut în 1950,este un criminal în serie american care în decursul unei singure luni a ucis șapte persoane și a băut sângele victimelor sale,de aici i se trage și apelativul de Vampirul din Sacramento,dar ca bonus a fost acuzat de canibalism și necrofilie.

Jeffrey Dahmer was a US serial killer who brutally murdered a total of ...
 - JEFFREY DAHMER - a ucis cel puțin 17 bărbați și băieți într-un stil extrem de macabru care implică acte de sodomie forțată,necrofilie,dezmembrare,canibalism și decapitare,iar în momentul prinderii sale un adevărat altar cu cranii a fost descoperit în dulap,plus încă câteva capete depozitate în frigider.

Profile of a Serial Killer: Albert Fish
  - ALBERT FISH - născut în anul 1870,s-a lăudat că a molestat peste 100 de copii,a fost suspect în cel puțin cinci omoruri,a mărturisit trei crime a cărui rezolvare a ridicat probleme poliției și înjunghierea a altor două persoane.Pentru toate aceste fapte Fish a fost condamnat și executat.

Andrei Chikatilo
  - ANDREI CHIKATILO - a fost un criminal în serie ucrainean,denumit și Măcelarul din Rostov,care a fost condamnat pentru uciderea a 53 de femei și copii între anii 1978 și 1990,a fost condamnat și executat prin împușcare în februarie 1994.

                                              Hai pa și clar give me a five
                                                                                   Alina

                                                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu