miercuri, 12 noiembrie 2014

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cei mai răi criminali în serie II

kroll joachim kroll joachim kroll joachim kroll at trial joachim kroll ...
  - JOACHIM KROLL - a fost un criminal în serie și un canibal din Germania,condamnat pentru opt crime macabre,dar a recunoscut că de fapt au fost 13 victime pe care pentru a face economii la factura de la băcănie,le mânca.


  - DENNIS RADER - este un american care a ucis cel puțin 10 persoane între anii 1974 și 1991 și era mai ales recunoscut după porecla sa Strangulatorul,însă obișnuia să-și tortureze victimele înainte de a le ucide.De menționat este faptul că Rader nu pleca niciodată de acasă fără ,,hit kitul” său,trusa sa de ucis care cuprindea :o armă,cătușe,frânghie și bandă.

2935808.png
  - JOHN HAIGH - a fost un vestit criminal în Anglia anilor 40,condamnat pentru uciderea a 6 persoane,deși el susținea că au fost 9 victime a căror trupuri au fost dizolvate în acid.Pentru toate aceste capete de acuzare a fost condamnat și executat prin spânzurare în 10 august 1949.


  - JAVED IQBAL - a fost și el un criminal în serie din Lahore,Pakistan,care susține că în decursul a 18 luni a ucis în jur de 100 de băieți prin strangulare,tranșare și lichefiere în acid clorhidric.

Ted Bundy - Photo from Wikimedia Commons
  TED BUNDY - este cel mai notoriu criminal în serie din Statele Unite ale Americii,care a violat și ucis zeci de femei tinere,a recunoscut uciderea a 30,deși numărul real pare a fi mult mai mare,iar pentru faptele sale de crimă,decapitare și necrofilie a fost executat pe scaunul electric în anul 1989.

                                                 Hai pa și clar give me a five
                                                                                       Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu