- Morcovi şi zahăr - Combinând morcovii cu zahăr,sare,piper şi apă minerală până când aceştia se caramelizează se obţine un produs mult îmbunătăţit.Încercaţi!
- Cafea şi sare - Adăugaţi doar un pic de sare în cafea şi îi veţi spori aroma.
- Roşii cu zahăr - Roşiile sunt fructe acide,iar combinându-le cu sare le creşteţi aciditatea,dar în schimb dacă le adăugaţi zahăr le potenţaţi aroma de tomate.
- Ciocolată şi cafea - Când faceţi o prăjitură cu ciocolată,dacă adăugaţi şi un praf de cafea se consolidează aroma delicioasă.
- Carne şi anason - Când fierbe carnea,dacă adăugaţi un pic de anason,îi veţi îmbogăţi aroma.
- Roşii cu codiţă - Codiţa şi frunzele conţin toată aroma pe care o iubim la roşii,iar adugându-le într-un preparat veţi îmbunătăţi produsul finit.
- Cartofi şi nucşoară - Un pic de nucşoară peste cartofi, va aduga un plus mâncării dumneavoastră.
- Ciocolată cu ardei iute - Combinaţia este surprinzătoare şi neobişnuită,dar foarte bună.
- Mere şi vanilie - Merele acide au nevoie de dulceaţa şi aroma vaniliei pentru a aprecia şi adânci gustul.
- Căpşuni şi piper - Dacă de obicei le mâncăm în combinaţie cu zahăr sau frişcă,un pic de piper le va intensifica într-un fel surprinzător aroma.
Hai pa şi clar give me a five
Alina
- Cafea şi sare - Adăugaţi doar un pic de sare în cafea şi îi veţi spori aroma.
- Roşii cu zahăr - Roşiile sunt fructe acide,iar combinându-le cu sare le creşteţi aciditatea,dar în schimb dacă le adăugaţi zahăr le potenţaţi aroma de tomate.
- Ciocolată şi cafea - Când faceţi o prăjitură cu ciocolată,dacă adăugaţi şi un praf de cafea se consolidează aroma delicioasă.
- Carne şi anason - Când fierbe carnea,dacă adăugaţi un pic de anason,îi veţi îmbogăţi aroma.
- Roşii cu codiţă - Codiţa şi frunzele conţin toată aroma pe care o iubim la roşii,iar adugându-le într-un preparat veţi îmbunătăţi produsul finit.
- Cartofi şi nucşoară - Un pic de nucşoară peste cartofi, va aduga un plus mâncării dumneavoastră.
- Ciocolată cu ardei iute - Combinaţia este surprinzătoare şi neobişnuită,dar foarte bună.
- Mere şi vanilie - Merele acide au nevoie de dulceaţa şi aroma vaniliei pentru a aprecia şi adânci gustul.
- Căpşuni şi piper - Dacă de obicei le mâncăm în combinaţie cu zahăr sau frişcă,un pic de piper le va intensifica într-un fel surprinzător aroma.
Hai pa şi clar give me a five
Alina
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu