vineri, 16 decembrie 2011

BLOGUL DE ŞTIRI HD-Combinaţii alimentare neobişnuite

  - Morcovi şi zahăr - Combinând morcovii cu zahăr,sare,piper şi apă minerală până când aceştia se caramelizează se obţine un produs mult îmbunătăţit.Încercaţi!

  - Cafea şi sare - Adăugaţi doar un pic de sare în cafea şi îi veţi spori aroma.

  - Roşii cu zahăr - Roşiile sunt fructe acide,iar combinându-le cu sare le creşteţi aciditatea,dar în schimb dacă le adăugaţi zahăr le potenţaţi aroma de tomate.

  - Ciocolată şi cafea - Când faceţi o prăjitură cu ciocolată,dacă adăugaţi şi un praf de cafea se consolidează aroma delicioasă.

  - Carne şi anason - Când fierbe carnea,dacă adăugaţi un pic de anason,îi veţi îmbogăţi aroma.

  - Roşii cu codiţă - Codiţa şi frunzele conţin toată aroma pe care o iubim la roşii,iar adugându-le într-un preparat veţi îmbunătăţi produsul finit.

  - Cartofi şi nucşoară - Un pic de nucşoară peste cartofi, va aduga un plus mâncării dumneavoastră.

  - Ciocolată cu ardei iute - Combinaţia este surprinzătoare şi neobişnuită,dar foarte bună.

  - Mere şi vanilie - Merele acide au nevoie de dulceaţa şi aroma vaniliei pentru a aprecia şi adânci gustul.

  - Căpşuni şi piper - Dacă de obicei le mâncăm în combinaţie cu zahăr sau frişcă,un pic de piper le va intensifica într-un fel surprinzător aroma.

                                Hai pa şi clar give me a five
                                                             Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu