marți, 25 septembrie 2012

BLOGUL DE STIRI HD - Animale rare

HIPOPOTAMUL PIGMEU - traieste in Africa de Vest si este un animal timid care evita compania celorlalte animale si cu atat mai mult a oamenilor.Are teritoriul sau propriu si se hraneste doar in timpul noptii,ziua prefera sa se odihneasca,iar locul de odihna il schimba cam de doua ori pe saptamana.
 
ECHIDNA ATTENBOROUGH CU CIOC LUNG - pana de curand  s-a crezut ca acest animal a disparut.A primit numele in onoarea lui sir David Attenborough si este una din cele trei specii Zaglossus care traiesc in Noua Guinee.
 



CAMILA BACTRIAN - este un animal impunator care poate ajunge pana la trei metri inaltime si la 700 de kilograme.De mentionat este faptul ca in timpul iernii isi pastreaza blana groasa,dar odata cu incalzirea climei si venirea verii,se debaraseaza de mare parte din surplusul de blana.
DELFINUL DIN FLUVIUL YANGTZE - este un delfin de apa dulce,numit si Baiji,care traieste doar in China pe fluviul Yangtze.A aparut acum 25 de milioane de ani si a migrat spre Oceanul Pacific acum 20 de milioane de ani,iar acum este pe cale de disparitie.



MICUL LORIS - este o primata de talie mica,care traieste in padurile tropicale din sudul Indie si Sri Lanka unde se poate ascunde cu usurinta de pradatori in vegetatia deasa si spinoasa,mai ales ca este un animal cu predilectie nocturn.
IERTARE PENTRU TEMPORARA ( SPER ) PROBLEMA CU DIACRITICELE
 
BONUS
Sursa:YouTube
 
Hai pa si clar give me a five
           Alina
 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu