joi, 6 septembrie 2012

BLOGUL DE ȘTIRI HD - Cele 7 minuni ale lumii tehnologice

  IPOD -  Modul în care percepeam divertismentul s-a schimbat radical  după apariția IPod-ului,pentru că acest dispozitiv de muzică portabil însoțit de gadgeturi și accesorii a revoluționat lumea,deoarece stocarea a mii de melodii pe un aparat de dimensiuni atât de mici a prins instantaneu și miliarde de lei,dolari,euro sau orice altă monedă sunt cheltuite anual pentru achiziționarea acesei minuni tehnologice.


   STAȚIA SPAȚIALĂ INTERNAȚIONALĂ - SUA,Canada,Rusia,Japonia,precum și o mare parte din țările dezvoltate din Europa de Vest au colaborat în construirea unei Stații Spațiale Internaționale cu ajutorul căreia ne putem avânta într-o mai bună cunoaștere a lumii științifice.







   TELESCOPUL HUBBLE - din anul 1990 acesta a devenit unnul dintre cele mai importante instrumente din istoria astronomiei,deoarece cu ajutorul său s-au făcut cele mai incredibile descoperiri despre Univers și ne-a furnizat unele dintre cele mai frumoase imagini luate din spațiu.







   LASERUL - de la apariția sa în anul 1960,laserului i s-au găsit mii de aplicații extrem de variate în fiecare secțiune a societății moderne,de la electronice și tehnologia informației până la știință,medicină,industrie,armată,divertisment.





   COMPUTER  - a schimbat percepția tuturor într-o așa mare măsură încât acum fără tăgadă putem spune că acum trăim în era sa,deoarece computerele sunt utilizate în aproape toate domeniile și a revoluționat atât de multe aspecte ale vieții noastre încât astăzi nu ne vedem acționând mai deloc fără ajutorul său.










 INTERNET - stochează o porțiune imensă din informațiile umanității și este disponibil tuturor doritorilor.Este biblioteca noastră aflată la doar un clic distanță care ne permite accesarea unor informații la care poate până atunci nu aveam acces din varii motive.






   TELEFONUL MOBIL - acest dispozitiv electronic fără fir care a apărut la început ca un mijloc de comunicarea între persoanele aflate la o anumită distanță dar astăzi a devenit un obiect indispensabil tuturor,aproape fiecare om de pe planetă având în proprietatea sa cel puțin un telefon mobil,deoarece pe lângă funcția sa principală acum putem să îl folosim și ca aparat de fotografiat și filmat,putem accesa internetul,putem scrie mesaje.





                                                 Hai pa și clar give me a five
                                                                                     Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu