duminică, 31 martie 2013

BLOGUL DE ȘTIRI - Din panoplia de Buhuhu vin tipurile de fantome






   - DEMONII - sunt făpturi hidoase ce nu par a fi constrânse de timp și spațiu,și care sunt atrași de mulțimi,datorită energiei cumulate de fiecare individ în parte.Dacă sunt surprinși pe cameră,apar ca o formă distorsionată,un contur alb al unei forme nedefinite,dar care nu își justifică în niciun fel prezența,excluzând astfel și o eventuală anomalie a dispozitivului de fotografiat.





  
   - FANTOMELE ANIMALELOR - animalele odată adoptate,devin membrii cu drepturi depline ai unei familii,iar după ce fac pasul și trec în neființă,se pare că se simt neglijate și își fac simțită prezența prin apariții care le relevă foștilor stăpâni amintiri cunoscute,cum ar fi:mirosul și sunetele obișnuite.








    - VORTEX - este un fenomen paranormal care este greu de înțeles sau auzit,greu observabil pentru ochiul uman și de aceea de cele mai multe ori este surprins doar în fotografii.Are forma fumului de țigară și primul indiciu prin care își face cunoscută prezența este schimbarea de temperatură,zona apariției devennd instantaneu mult mai rece.





  
   - FANTOMELE NEÎNSUFLEȚITE - întruchipează în egală măsură:nave,mașini,case sau trenuri și toate au în comun un singur lucru:apar fiecare în același loc și călătoresc pe aceleași rute,fiind înghețate în timp,ele repetând momentele lor finale din nou și din nou.






                                                               
     - SOSIILE - vin din cuvântul german ,,doppelganger” și are capacitatea de a se proiecta în mai multe locuri,mai pe scurt sunt proiecții astrale ale unor persoane vii sau spiritul cuiva dispărut care își vizitează oamenii și locurile dragi.






Sursa:Google Imagini


                              Hai pa și clar give me a five
                                                            Alina
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu